Bedrijven

Erve Harink in Haaksbergen (Uitvaartcentrum Startman)

Vol trots mogen we het ontwerp presenteren, welke we voor http://www.erveharink.nl in Haaksbergen mochten ontwerpen.

Uitvaartcentrum Startman zal gaan verhuizen naar deze mooie en unieke locatie aan de rand van Haaksbergen. De rijke historie van ‘Erve Harink’ en de aanwezige groenstructuren vormen de basis voor de herbestemming van dit bijzondere project.

Het nieuwe erf op Erve Harink krijgt het uiterlijk van een typisch Twents erf, hiermee wordt het historisch agrarische Twentse karakter van het erf behouden en versterkt, een rustige plek tussen bomen en weilanden.

Naast het toekomstige uitvaartcentrum wordt een nieuwe rusttuin aangelegd. Door de rusttuin op een ecologische manier in te richten profiteert het om liggende landschap ook van deze rusttuin, de ecologische waarden in de omgeving worden hiermee versterkt.

De 3D visualisatietekeningen zijn door Eelerwoude B.V. gemaakt een aangeleverd.

Bekijk foto's

Totaal project bij Vendingland in Neede

Voor Vendingland in Neede hebben we een ontwerp verzorgd, deze tuin is aangelegd i.s.m. onze vaste partner  https://www.cattier-tuinen.nl . Er is 1400 m2 straatwerk gelegd, met de grote bomen en meerstammige heesters krijgt het project meteen vorm, ook de beregening en de tuinverlichting is meteen meegenomen.
Bij de ingang is een cortenstaal waterornament geplaatst. Het ontwerp is gemaakt i.s.m. Joost van JHJ Tuinontwerp.

Bekijk foto's

Comfortabel wonen in Weerselo

Voor projectontwikkelaar Bijont Bijzonder Ontwikkelen mochten wij een beplantingsplan ontwerpen voor een nieuwe woonwijk Het Hoikinck in Weerselo.

De ontworpen plantvakken worden ingericht met onderhoudsarme, bloeiende vaste planten, wat de biodiversiteit ten goede komt. De biodiversiteit is van groot belang om de natuur goed haar werk te laten doen.

 

Bekijk foto's

Biodiversiteit in de buurt -Haaksbergen

In samenwerking met de gemeente Haaksbergen, Twente Milieu en de groencommissie van deze buurt mochten in een wijk in Haaksbergen het openbaar groen  opnieuw inrichten met vaste planten en bomen. De planting brengt gedurende een lang bloeiseizoen veel biodiversiteit aan bloemen, een zegen voor bloemen en vlinders!

Bekijk foto's

Formele stadstuin in Enschede

Voor een vastgoedontwikkelaar bij een gerestaureerd bedrijfspand mochten we dit tuinontwerp maken.

Het groen in deze tuin is zorgvuldig gekozen om vooral aan de voorzijde de hoogte van het gebouw op een subtiele manier te begeleiden.

In de  achtertuin voert een bescheiden ritme van vierkante vormen de boventoon, samen met de flossige beplanting een fijne ruimte om in te ontspannen en even los te komen van de dagelijks beslommeringen. Deze stadstuin is ontworpen door Noordink Tuinontwerp, met de specifieke inbreng van onze opdrachtgever en aangelegd in samenwerking met Cattier Tuinen.

Een hele fijne samenwerking die resulteert in een mooie stijlvolle maar toch ingetogen stadstuin.

Bekijk foto's

Buitenruimte bij Huis van Interieur in Haaksbergen

Wij mochten voor Huis van Interieur in Haaksbergen een ontwerp maken voor het omringende terrein met daarin de opdracht daarin de parkeerruimtes duidelijker aan te geven en de entree van de showroom wat prominenter te maken.
Dit allemaal met meer groen om de industriële uitstraling een wat vriendelijker aanzicht te geven. tevens is er een groene ontspanningsruimte gecreëerd om bij mooi weer buiten te kunnen vertoeven. Een mooie opdracht voor een sterk team van mensen die met elkaar mooie dingen maken.

Bekijk foto's

Wonen op de Bond in Haaksbergen

Op een unieke plek in het hart van Haaksbergen, waar vroeger het ABTB / Welkoop gebouw stond, heeft Meiderink Vastgoed een hoogwaardig appartementencomplex gebouwd.
Voor twee appartementen op de begane grond met overdekt terras en een tuin hebben we een ontwerp gemaakt.
De doelstelling van het ontwerp is om toekomstige eigenaren van deze appartementen een reëel beeld te verschaffen over de gebruiksmogelijkheden van de tuin!

Bekijk foto's