Tuinontwerp

Uw tuin moet ook echt uw tuin worden. Wij geven advies over de verschillende mogelijkheden waarin persoonlijke wensen gerealiseerd worden. Harde feiten dwingen ons tot heldere keuzes. Oppervlakte, ligging, bodemgesteldheid, type woning, gezinssamenstelling en dagelijks gebruik bepalen de koers en geven duidelijkheid. Omstandigheden die we samen creatief gaan omzetten in een tuinontwerp, dat naadloos aansluit op uw specifieke situatie.

Uw tuin moet ook echt uw tuin worden

Dit alles komt aan bod in het kennismakingsgesprek. Stapsgewijs worden de wensen in kaart gebracht. De ontwerpen van Noordink Tuinontwerp & Realisatie kenmerken zich niet door een specifieke stijl. De tuin wordt uniek, wij kijken daarbij niet naar de korte termijn.

Het is ook belangrijk dat de tuin beheersbaar is. Daarmee bedoelen we dat de tuin op termijn minder onderhoud vergt. Graag doen we dat in harmonie met de natuur. Door te profiteren van ecologische processen ontstaat een duurzame tuin, die goed is voor mens, dier en plant.

2D & 3D tuinontwerp

Nadat uw tuin in 2D ontworpen is, kan daaropvolgend een 3D ontwerp gemaakt worden.
Met een 3D ontwerp kunt u fictief door uw tuin wandelen waarbij u alle elementen kunt bekijken en een zo goed mogelijke indruk krijgt van het beoogde resultaat. 
Een 3D tuinontwerp geeft veruit de meest realistische indrukken van uw nieuwe tuin en maakt inbeelden een stuk makkelijker. 

Beplantingsplan

Mooie beplanting, fraaie bomen en hagen op de juiste plek maken het tuinontwerp af. Natuurlijk ogende beplanting met kleur, geur en fraaie bladstructuren die het hele jaar door aantrekkelijk is, vraagt vakkennis. Wij streven naar structuur, harmonie en topmomenten in een tuin. Een tuin met de juiste planten, gelet op grondsoort, ligging en groeiconcurrentie. Een mooie tuin vraagt om een goed beplantingsplan.

De tuinen van Noordink tuinontwerp & Realisatie kenmerken zich door veel groen, wat steeds belangrijker wordt in een tuin. Een groene omgeving kan ook bijdragen aan beslotenheid en geborgenheid in de tuin.

Inventarisatielijst Noordink Tuinontwerp & Realisatie

Inventarisatielijst

Hieronder kunt u onze inventarisatielijst downloaden, deze stelt u wellicht in staat om uw tuinwensen en ideeën nog beter in kaart te brengen. De lijst vormt het vertrekpunt tijdens ons eerste gesprek, en is op uw PC in te vullen!

Onze laatste projecten