3D presentatie tuin Boekelo
Werk in uitvoering

Mooie tuinen ontwerpen is onze passie en ons vak. Hier laten we een aantal projecten zien, waar we binnenkort mee gaan starten, welke in aanleg zijn of in de afrondende fase zijn.  

Landschappelijke tuin in Haaksbergen

Een mooi doordacht tuinontwerp, bij een prachtig huis in het buitengebied, waarbij de landelijke omgeving en de weidse uitzichten in harmonie zijn met de tuin.
In deze tuin zijn de open ruimtes omringd met bloeiende borders. De elementen uit de Engelse Landschapsstijl worden in deze landschappelijke tuin mooi naar voren gebracht. 

Deze tuin is aangelegd in samenwerking met Cattier Tuinen.

Tuin in het landschap in Ambt Delden

WERK IN UITVOERING

Landelijke tuin met zwem / koivijver met groot biogrondfilter. Het grote raam van 400×300 cm in het hardhouten frame van palen dient als groot windscherm en doorkijk in het landschap tussen de groot formaat Taxus wolken. 
Traditioneel metselwerk van Zweeds granietblokken als grondkering van een grondwal. 
Er zijn grote bomen, meerstammige planten met als hoogtepunt een Hamamelis intermedia van 500-600 cm. Voor een mooi groen gazon zijn er graszoden gelegd. 

Deze tuin wordt aangelegd door Cattier Tuinen. 

Knusse stadstuin in Enschede

In 2018 mochten we voor een jong gezin in Enschede, deze kleine stadstuin ontwerpen en aanleggen. In de tuin zijn veel tuinelementen toegepast; een fijn terras, een waterpartij, veel groen, er is plek voor groenten, fruit en kruiden (pluktuin). In deze mooi buitenruimte is kunstgras van Royal Grass gelegd. De tuin is hier met recht een verlengstuk van de inrichting van het huis.

Deze tuin is aangelegd in samenwerking met Cattier Tuinen en RoCa Kunstgras. Samen maken we mooie tuinen!

Familietuin in Haaksbergen

In deze tuin zijn mooie tuinelementen toegepast, zoals een terrasoverkapping, een zwembad welke mooi is afgewerkt met Zweeds graniet, mooie bestrating en fijne tuinmeubelen. In de voortuin zijn Cortenstaal plantenbakken én een Cortenstaal brievenbus geplaatst, welke al mooi zijn verweerd. De foto’s zijn een half jaar ná aanleg genomen. 

Deze tuin is aangelegd door Cattier Tuinen. 

Tuin bij bedrijfswoning in Delden

Voor deze bedrijfswoning hebben we een strak vormgegeven ontwerp gemaakt. Deze praktische tuin heeft brede paden en er is veel groen gebruikt om de bestaande gebouwen te camoufleren.  

Deze tuin is aangelegd in samenwerking met Cattier Tuinen. Samen maken we mooie tuinen!

Stadsvilla Enschede

In de tuin domineren vooral organische lijnen en vormen, die samen met de forse bomen de hoekige vorm van deze stadsvilla afzwakt. De lijnen in de tuin lijken te bewegen, we noemen dit ook wel dynamiek. Het maximale effect van de beplanting zal zich na enkele jaren ontwikkelen, als de jonge aanplant meer body gaat krijgen.   

Moderne tuin in Haaksbergen

In 2018 kregen wij de opdracht om bij een moderne woning op een prachtige locatie in Haaksbergen een bijpassend tuinontwerp te maken.

In de tuin is net als bij de woning met lichte accenten en strakke vormen gewerkt. Het lijnenspel van de witte muren en de verhoogde borders volgen elkaar mooi op in deze ruime tuin en zorgen voor een licht contrast in een groene ruimte met veel grassen en kruidachtige vaste planten.

De foto’s zijn genomen een half jaar, na aanleg van de tuin. Het maximale effect van de beplanting zal zich na enkele jaren ontwikkelen als de jonge aanplant meer body gaat krijgen.

Tuin in Haaksbergen

In deze modern, vormgegeven tuin, worden de strakke lijnen mooi afgezwakt door de flossige, prairie-achtige beplanting. De tuin heeft een open en zonnig karakter en geeft d.m.v. de wintergroene leibomen veel beslotenheid.
Voor een natuurlijk ogende grasmat, met weinig onderhoud is Royal Grass Sense gelegd.
De foto’s zijn genomen een half jaar na aanleg van de tuin.

Deze tuin is aangelegd is samenwerking en met Cattier Tuinen en RoCa Kunstgras.

Knusse stadstuin in Hengelo (O)

Bij deze woning hadden we een bijzondere opdracht. De bewoners wilden graag ruimte ervaren in de tuin, terwijl de kavel een kenmerkende vorm heeft (puntzak). De tuin moest naast knus en groen, ook praktisch in het onderhoud zijn. 
Middels een uitgekiend ontwerp hebben we gebruik gemaakt van plantenbakken gemetseld van Zweeds graniet. De pergola accentueert daarbij de breedte lijnen. De weelderige beplanting met mooie klimmers maakt het geheel af. 

De voortuin hebben we meegenomen in dezelfde sfeer, passend bij het huis. 

De tuin is aangelegd in samenwerking met Cattier Tuinen

Landelijk wonen in Haaksbergen

In het ontwerp hebben we vooral geprobeerd binnen en buiten in elkaar te laten overvloeien. Genieten van het buiten wonen en leven staat centraal in deze landelijke tuin.
Een prachtig decor van eiken, struwelen en natuurlijke hoogteverschillen in het bestaande landschap. Er is gekozen om met grote bomen en planten te werken, zodat er meteen groen en body is in de tuin.

Deze landelijke tuin in aangelegd in samenwerking met Cattier Tuinen

Voortuin in Neede

Een strakke, onderhoudsvriendelijke voortuin was de wens van de bewoners. In deze tuin zijn strakke plantenbakken gemetseld en zijn veel groenblijvende, bodembedekkers gebruikt, zodat er weinig onderhoud is. 

Deze tuin is aangelegd in samenwerking met Cattier Tuinen.  

Achtertuin in St. Isidorushoeve

Deze gezellige achtertuin hebben we in eigen beheer gerenoveerd. Makkelijker en minder onderhoud was de wens van de bewoners. De bestaande vijver ging eruit en er kwam meer bestrating en gazon. De bestaande Quercus palustrus (Moeraseik) zorgt samen met de leibomen voor veel knusheid en privacy in deze tuin. In de borders is de bestaande beplanting hergebruikt, aangevuld met bijzondere vaste planten. 
De inrichting van de tuin benaderd een mix van een Engelse landschapsstijl met een Cottage stijl. 

Deze tuin is gerenoveerd door Noordink Tuinontwerp en Realisatie in samenwerking met Cattier Tuinen. 

 

Achtertuin in Haaksbergen

Deze besloten, moderne achtertuin heeft een centraal geplaatste vijver met een speels waterornament. Het tuinontwerp heeft een strak lijnenspel, waarbij de borders zijn aangeplant in een flossige, Engelse, cottage stijl.  Om optimaal te kunnen genieten van deze tuin zijn er meerdere zit- en beleefruimtes.  

Deze tuin is aangelegd in samenwerking met Cattier Tuinen 

Noordink tuinontwerp en realisatie
Noordink tuinontwerp en realisatie
Noordink tuinontwerp en realisatie
Noordink tuinontwerp en realisatie
Noordink tuinontwerp en realisatie
Noordink tuinontwerp en realisatie
Noordink tuinontwerp en realisatie
Noordink tuinontwerp en realisatie
Tuin in Goor
(Levensbestendig) tuin in St. Isidorushoeve

Met een terrasoverkapping, veel bestrating / brede paden en kunstgras is dit een voorbeeld van een levensbestendige tuin. 

Deze tuin is aangelegd in samenwerking met Cattier Tuinen en RoCa Kunstgras. 

Voortuin in Hengelo (O)

Deze tuin is aangelegd in de jaren 30 stijl, met gebruik van grind en mooie gebakken Strengpers klinkers. In deze knusse voortuin hebben we beplantingsbakken opgemetseld met Zweeds graniet. Om privacy te ceeren in deze voortuin is o.a. gebruik gemaakt van Taxus hagen, mooie bomen en bijzondere heesters en bloemenrijke beplanting, die goed tegen schaduw kan. 

Deze tuin is aangelegd in samenwerking met Cattier Tuinen en RoCa Kunstgras. 

Sfeervolle achtertuin in Haaksbergen

De opdracht in dit tuinproject was een praktische tuin met een strakke vijver, een waterornament en borders met een flossige beplanting en veel bloeiende vaste planten.

Deze tuin is aangelegd door Noordink Tuinontwerp & Realisatie .

Landschapstuin met een binnenhof in Haaksbergen

Deze tuin is aangelegd door Noordink Tuinontwerp & Realisatie .

Noordink tuinontwerp en realisatie
Noordink tuinontwerp en realisatie
Noordink tuinontwerp en realisatie
Noordink tuinontwerp en realisatie
Noordink tuinontwerp en realisatie
Noordink tuinontwerp en realisatie
Achtertuin in Haaksbergen

De wens van de bewoners was heel duidelijk; een makkelijke, maar toch groene tuin met veel uitwijkruimte en bewegingsvrijheid voor jong en oud. 

Deze tuin is aangelegd in samenwerking met Cattier Tuinen.