Bekijk onze projecten en laat u inspireren!

3D presentatie Moderne leeftuin met zwembad in Boekelo

Dit tuinontwerp mochten we in 3D maken. Zo krijgt de klant meteen een heel realistisch beeld van hoe de tuin er uiteindelijk uit gaat zien. Wandel gezellig mee door deze leeftuin met zwembad en laat je verassen. 

Ben jij ook benieuwd naar de mogelijkheden van een (3D) tuinontwerp?
Neem dan contact op met Mike Noordink op 06-12 97 96 70.

Deze tuin is aangelegd in samenwerking met Cattier Tuinen. Samen maken we mooie tuinen! 

Werk in uitvoering

Mooie tuinen ontwerpen is onze passie en ons vak. Hier laten we een aantal projecten zien, waar we binnenkort mee gaan starten, welke in aanleg zijn of in de afrondende fase zijn.  

Comfortabel wonen in Weerselo (werk in uitvoering)

Voor projectontwikkelaar Bijont Bijzonder Ontwikkelen mochten wij een beplantingsplan ontwerpen voor een nieuwe woonwijk Het Hoikinck in Weerselo. 

De ontworpen plantvakken worden ingericht met onderhoudsarme, bloeiende vaste planten, wat de biodiversiteit ten goede komt. De biodiversiteit is van groot belang om de natuur goed haar werk te laten doen. 

Het eerste concept beplantingsplan is ingediend en goed ontvangen. 

Tuin bij nieuwbouwoning in De Lutte (werk in uitvoering)

In een gezellige wijk in De Lutte is deze landelijke vrijstaande woning gebouwd. In deze tuin zijn de hoogteverschillen mooi opgevangen met trappen en een keerwand van L-elementen. 
De tuin is aangeplant is aangeplant en de graszoden zijn gelegd voor een direct mooi groen gazon. Dit najaar zal er nog een haag aangeplant worden, zodat de bewoners vrij op het terras kunnen zitten. 

Deze tuin is aangelegd door Cattier Tuinen. Samen maken we mooie tuinen!

Tuin in het landschap in Haaksbergen (werk in uitvoering)
Afgelopen najaar mochten we een tuin in landschapsstijl ontwerpen met duidelijke zichtlijnen naar het omringende landschap. Nu nog een kale vlakte, straks een mooie landschappelijke tuin.
Onze vaste partner Cattier Tuinen legt deze tuin aan. Samen maken we mooie tuinen!
 
Complete aanleg tuin in Losser (werk in uitvoering)

De bewoners wilden graag een onderhoudsarme, sfeervolle tuin met o.a. grote terrassen, een barrelsauna, een zwemspa en een trampoline voor de kids. Voor de terrassen zijn keramieken tegels gebruikt. De tuin krijgt meteen sfeer en privacy door de lei-Amberbomen, welke aan een metalen rek worden geleid. De tuin wordt mooi uitgelicht door de verlichting van Suslight. 

Ook deze tuin wordt aangelegd in samenwerking met Cattier Tuinen, samen maken we mooie tuinen. 

Ontwerp stadstuin Bentelo (werk in uitvoering)

Voor een jong gezin mochten wij de bestaande achtertuin opnieuw inrichten i.v.m. de wens voor een terrasoverkapping. Het is een kleine stadstuin met veel omringende bebouwing, waardoor er gekozen is voor leivorm bomen om de nodige beslotenheid te creëren.
De bestrating van de kinderkopjes geeft het geheel een rustiek effect en zwakt de harde lijnen mooi af met de grassen en de vaste planten.

Om het ruimtelijk effect duidelijk weer te geven is er hier gekozen om te ontwerpen in 3D.

Tuin in het landschap in Ambt Delden

Landelijke tuin met zwem / koivijver met groot biogrondfilter. Het grote raam van 400×300 cm in het hardhouten frame van palen dient als groot windscherm en doorkijk in het landschap tussen de groot formaat Taxus wolken. 
Traditioneel metselwerk van Zweeds granietblokken als grondkering van een grondwal. 
Er zijn grote bomen, meerstammige planten met als hoogtepunt een Hamamelis intermedia van 500-600 cm. Voor een mooi groen gazon zijn er graszoden gelegd. 

Deze tuin wordt aangelegd in samenwerking met Cattier Tuinen. 

Landschappelijke tuin in Haaksbergen

Een mooi doordacht tuinontwerp, bij een prachtig huis in het buitengebied, waarbij de landelijke omgeving en de weidse uitzichten in harmonie zijn met de tuin.
In deze tuin zijn de open ruimtes omringd met bloeiende borders. De elementen uit de Engelse Landschapsstijl worden in deze landschappelijke tuin mooi naar voren gebracht. 

Deze tuin is aangelegd in samenwerking met Cattier Tuinen.

Ibizatuin Haaksbergen

Deze luxueuze tuin heeft onze vaste partner Cattier Tuinen aangelegd, waarbij wij een bijdrage mochten leveren aan het beplantingsplan. 

Bij deze comfortabele woonvilla met zwembad, pool house, mooie terrassen, een buitenkeuken en een jacuzzi is gebruikt gemaakt van grote exemplaren bomen en heesters zodat de tuin meteen body en sfeer krijgt. 
In deze tuin hebben ook verhoogde borders van gemetseld stucwerk een plek gekregen. De strak gemetselde trappen vangen de hoogte verschillen de tuin mooi op. 
De opdrachtgever heeft gekozen voor duurzame tuinmaterialen met een chique uitstraling. 

Een bijzondere tuin met een fijn gevoel, waar alle kleine details kloppen.  

Formele stadstuin in Enschede
Voor een vastgoedontwikkelaar bij een gerestaureerd bedrijfspand mochten we dit tuinontwerp maken. 
Het groen in deze tuin is zorgvuldig gekozen om vooral aan de voorzijde de hoogte van het gebouw op een subtiele manier te begeleiden.
In de  achtertuin voert een bescheiden ritme van vierkante vormen de boventoon, samen met de flossige beplanting een fijne ruimte om in te ontspannen en even los te komen van de dagelijks beslommeringen.
Deze stadstuin is ontworpen door Noordink Tuinontwerp, met de specifieke inbreng van onze opdrachtgever en aangelegd door Cattier Tuinen.
 
Een hele fijne samenwerking die resulteert in een mooie stijlvolle maar toch ingetogen stadstuin.
 
Knusse stadstuin in Enschede

In 2018 mochten we voor een jong gezin in Enschede, deze kleine stadstuin ontwerpen en aanleggen.

Klein en fijn, maar zeker ook groen en sfeervol. Een ontwerp afgestemd om de tuin ook van binnenuit optimaal te kunnen beleven. Zo profiteren beide ruimten, binnen en buiten van elkaar en ontstaat er een optimale beleving van de tuin. 

In de tuin zijn veel tuinelementen toegepast; een fijn terras, een waterpartij en er is plek voor groenten, fruit en kruiden (pluktuin). In deze mooi buitenruimte is kunstgras van Royal Grass Sense gelegd. 

Deze tuin is aangelegd in samenwerking met Cattier Tuinen en RoCa Kunstgras. Samen maken we mooie tuinen!

Familietuin in Haaksbergen

In deze tuin zijn mooie tuinelementen toegepast, zoals een terrasoverkapping, een zwembad welke mooi is afgewerkt met Zweeds graniet, mooie bestrating en fijne tuinmeubelen. In de voortuin zijn Cortenstaal plantenbakken én een Cortenstaal brievenbus geplaatst, welke al mooi zijn verweerd. De foto’s zijn een half jaar ná aanleg genomen. 

Deze tuin is aangelegd door Cattier Tuinen. 

Strakke, landschappelijke tuin in Hengelo
Moderne tuin in Haaksbergen

In 2018 kregen wij de opdracht om bij een moderne woning op een prachtige locatie in Haaksbergen een bijpassend tuinontwerp te maken.

In de tuin is net als bij de woning met lichte accenten en strakke vormen gewerkt. Het lijnenspel van de witte muren en de verhoogde borders volgen elkaar mooi op in deze ruime tuin en zorgen voor een licht contrast in een groene ruimte met veel grassen en kruidachtige vaste planten.

De foto’s zijn genomen een half jaar, na aanleg van de tuin. Het maximale effect van de beplanting zal zich na enkele jaren ontwikkelen als de jonge aanplant meer body gaat krijgen.

Tuin bij bedrijfswoning in Delden

Voor deze bedrijfswoning hebben we een strak vormgegeven ontwerp gemaakt. Deze praktische tuin heeft brede paden en er is veel groen gebruikt om de bestaande gebouwen te camoufleren.  

Deze tuin is aangelegd in samenwerking met Cattier Tuinen. Samen maken we mooie tuinen!

Stadsvilla Enschede

In de tuin domineren vooral organische lijnen en vormen, die samen met de forse bomen de hoekige vorm van deze stadsvilla afzwakt. De lijnen in de tuin lijken te bewegen, we noemen dit ook wel dynamiek. Het maximale effect van de beplanting zal zich na enkele jaren ontwikkelen, als de jonge aanplant meer body gaat krijgen.   

Tuin in Haaksbergen

In deze modern, vormgegeven tuin, worden de strakke lijnen mooi afgezwakt door de flossige, prairie-achtige beplanting. De tuin heeft een open en zonnig karakter en geeft d.m.v. de wintergroene leibomen veel beslotenheid.
Voor een natuurlijk ogende grasmat, met weinig onderhoud is Royal Grass Sense gelegd.
De foto’s zijn genomen een half jaar na aanleg van de tuin.

Deze tuin is aangelegd is samenwerking en met Cattier Tuinen en RoCa Kunstgras.

Landelijke tuin in Goor

Het is knus en gezellig zitten in deze landelijke tuin in Goor.Deze foto’s kunnen zo een magazine in! 
In deze tuin zijn bloembakken van Roccia stapelblokken toegepast en is een pergola geplaatst. De tuin is beplant met weelderige beplanting en er is kunstgras Royal Grass toegepast. Deze grasmat is heerlijk zacht en het oogst uiterst natuurgetrouw.
Om ‘s avonds ook optimaal te kunnen genieten van deze tuin is er 24V tuinverlichting van WA gebruikt. Verder is er een sproeisysteem aangelegd, zodat de tuin ook in de zomer voldoende water krijgt. 

Bij deze tuin mochten we de bewoners adviseren. De tuin is aangelegd in samenwerking met Cattier Tuinen en RoCa kunstgras. 

Knusse stadstuin in Hengelo (O)

Bij deze woning hadden we een bijzondere opdracht. De bewoners wilden graag ruimte ervaren in de tuin, terwijl de kavel een kenmerkende vorm heeft (puntzak). De tuin moest naast knus en groen, ook praktisch in het onderhoud zijn. 
Middels een uitgekiend ontwerp hebben we gebruik gemaakt van plantenbakken gemetseld van Zweeds graniet. De pergola accentueert daarbij de breedte lijnen. De weelderige beplanting met mooie klimmers maakt het geheel af. 

De voortuin hebben we meegenomen in dezelfde sfeer, passend bij het huis. 

De tuin is aangelegd in samenwerking met Cattier Tuinen

Landelijk wonen in Haaksbergen

In het ontwerp hebben we vooral geprobeerd binnen en buiten in elkaar te laten overvloeien. Genieten van het buiten wonen en leven staat centraal in deze landelijke tuin.
Een prachtig decor van eiken, struwelen en natuurlijke hoogteverschillen in het bestaande landschap. Er is gekozen om met grote bomen en planten te werken, zodat er meteen groen en body is in de tuin.

Deze landelijke tuin in aangelegd in samenwerking met Cattier Tuinen

Achtertuin in Haaksbergen

De wens van de bewoners was heel duidelijk; een makkelijke, maar toch groene tuin met veel uitwijkruimte en bewegingsvrijheid voor jong en oud. 

Deze tuin is aangelegd in samenwerking met Cattier Tuinen. 

Landschapstuin met een binnenhof in Haaksbergen

Deze tuin is aangelegd door Noordink Tuinontwerp & Realisatie .

Noordink tuinontwerp en realisatie
Noordink tuinontwerp en realisatie
Noordink tuinontwerp en realisatie
Noordink tuinontwerp en realisatie
Noordink tuinontwerp en realisatie
Achtertuin in St. Isidorushoeve

Deze gezellige achtertuin hebben we in eigen beheer gerenoveerd. Makkelijker en minder onderhoud was de wens van de bewoners. De bestaande vijver ging eruit en er kwam meer bestrating en gazon. De bestaande Quercus palustrus (Moeraseik) zorgt samen met de leibomen voor veel knusheid en privacy in deze tuin. In de borders is de bestaande beplanting hergebruikt, aangevuld met bijzondere vaste planten. 
De inrichting van de tuin benaderd een mix van een Engelse landschapsstijl met een Cottage stijl. 

Deze tuin is gerenoveerd door Noordink Tuinontwerp en Realisatie in samenwerking met Cattier Tuinen. 

 

Achtertuin in Haaksbergen

Deze besloten, moderne achtertuin heeft een centraal geplaatste vijver met een speels waterornament. Het tuinontwerp heeft een strak lijnenspel, waarbij de borders zijn aangeplant in een flossige, Engelse, cottage stijl.  Om optimaal te kunnen genieten van deze tuin zijn er meerdere zit- en beleefruimtes.  

Deze tuin is aangelegd in samenwerking met Cattier Tuinen 

Noordink tuinontwerp en realisatie
Noordink tuinontwerp en realisatie
Noordink tuinontwerp en realisatie
Noordink tuinontwerp en realisatie
Noordink tuinontwerp en realisatie
Noordink tuinontwerp en realisatie
Noordink tuinontwerp en realisatie
Noordink tuinontwerp en realisatie
Voortuin in Hengelo (O)

Deze tuin is aangelegd in de jaren 30 stijl, met gebruik van grind en mooie gebakken Strengpers klinkers. In deze knusse voortuin hebben we beplantingsbakken opgemetseld met Zweeds graniet. Om privacy te ceeren in deze voortuin is o.a. gebruik gemaakt van Taxus hagen, mooie bomen en bijzondere heesters en bloemenrijke beplanting, die goed tegen schaduw kan. 

Deze tuin is aangelegd in samenwerking met Cattier Tuinen en RoCa Kunstgras. 

Voortuin in Neede

Een strakke, onderhoudsvriendelijke voortuin, was de wens van de bewoners. In deze tuin zijn strakke plantenbakken gemetseld en zijn veel groenblijvende, bodembedekkers gebruikt, zodat er weinig onderhoud is. 

Deze tuin is aangelegd in samenwerking met Cattier Tuinen.